Gouden Carolus Classic
Bieren van de Tap
 
Texels Skuumkoppe
Vuurdoop
Grimbergen Dubbel
La Chouffe Soleil
Grimbergen Dubbel is een zoet-bitter bier met veel volheid en toetsen van karamel. Het is een heel rijk bier met dubbele gisting waarvan u optimaal kan genieten in uw vrije tijd. (Alc. 6,5% vol.)De mengeling van verschillende moutsoorten geeft Grimbergen Dubbel deze typische dieprode "Bourgogne" kleur.
La Chouffe Soleil is een heerlijk fris en fruitig blond bier. Met een glas Chouffe Soleil voor je voel je de aangename warme zonnestralen. Alc. 8%
Gouden Carolus Classic vindt zijn oorsprong in de rijke Mechelse traditie. Elke Belgischestad had haar brouwerijen en eigen stadsbier. Zo dronken de Mechelaars “den MechelschenBruynen”. Mechelen, in die periode hoofdstad van de Nederlanden, had haar brouwersgilde en de leden stonden op hun eer van brouwer om voor de Keizer het beste bier te brouwen. Een oude Mechelse kroniek meldt dat dit Groot Keizersbier, “Gouden Carolus” genoemd naar de gouden munten van Keizer Karel, vooral bij de vossenjacht werd gedronken “daar dit zowel de ruiters als de paarden in volle vuur bracht en ze deed galopperen zodat de jacht steeds in beste stemming verliep”. Dit “Groot Keizersbier” wordt nog steeds in de Mechelse brouwerij Het Anker gebrouwen.Donkere, zeer evenwichtig gedoseerde karamel- en aromatische mouten zorgen, in combinatie met een traditionele hoge gisting, voor een uniek bier dat de warmte van wijn en de frisheid van bier verenigt. Hierdoor is het uiterst geschikt in combinatie met culinaire specialiteiten zoals stoverijen, wild, patés en zelfs sabayon. Na eerdere prestigieuze onderscheidingen te hebben behaald werd dit bier in 2010 uitgeroepen tot “World’s Best Dark Ale”.
Berghoeve Vuurdoop is een donker bier vol complexe smaken. Dit bier is geen doordrinker, maar vraagt je volledige aandacht. Ga er rustig voor zitten en geniet.
Bierstijl:Brown Ale Alcohol:8.0% Categorie:Donker en Rijk Kenmerken:Belgian Ale Drinktemp.:10 °C Drinkmoment:Haardvuur, In goed gezelschap, Alleen, bij een boek, Bij het eten Gisting: Bovengistend
Skuumkoppe van de Texelse Bierbrouwerij is een karaktervol donker witbier dat smaakt in ieder jaargetijde.
(Alcohol 6,0%)
De trots van Texels, tarwebier waaraan diverse hopsoorten en de karakteristieke bovengisting een vollere smaak geven dan aan ander witbier. Donker witbier: het dankt zijn naam aan de witte koppen op de golven van de ruige zee. Golven die ons eiland omspoelen: dag in dag uit, het hele jaar door. Skuumkoppe is dan ook een bier voor elk seizoen. Nagisting op fles en ongefilterd, met een beetje gist om het extra gul te laten smaken. Hier hoeft geen schijfje citroen bij. Puur, robuust, recht door zee: bier als Texel zelf. 
Skuumkoppe komt het beste tot zijn recht bij een drinktemperatuur van 6 graden Celsius.