Grolsch Herfstbok
Bieren van de Tap
Brugse Bok
Grolsch Herfstbok wordt gebrouwen sinds 1920 en is het meest gedronken Bokbier in Nederland. De robijnrode uitstraling en het zoete karakter zorgen voor de rijke, herfstachtige smaak. Met aroma's van bosbessen, kaneel en rozijnen. Alc. 6.6%
Brugse Bok heeft een unieke recepteur en speelt in op de Duitse en Nederlandse traditie om jaarlijks een seizoensgebonden bokbier op de markt te brengen. Het bier wordt gebrouwen met geroosterde moutsoorten en heeft een kastanjebruine kleur met een stevige schuimkraag. Kruidigheid en donker fruit typeren het aroma. De smaakbeleving wordt gekarakteriseerd door een lichte bitterheid met toetsen van karamel en rozijn. Alc. 6.5%
Gouden Carolus Classic
Leutebok
De Leutebok, in dat geweldige tuimelglas, heeft een zeer aromatische smaak, niet uitgesproken zoet maar vol en mild. Leute Bokbier van Brouwerij Van Steenberge is een donkerrood zwaar bier van hoge gisting (7,5%) dat nagist op de fles of het vat. Hij gaat hard dus kom 'm snel proeven!
Gouden Carolus Classic vindt zijn oorsprong in de rijke Mechelse traditie. Elke Belgische stad had haar brouwerijen en eigen stadsbier. Zo dronken de Mechelaars “den Mechelschen Bruynen”. Mechelen, in die periode hoofdstad van de Nederlanden, had haar brouwersgilde en de leden stonden op hun eer van brouwer om voor de Keizer het beste bier te brouwen. Een oude Mechelse kroniek meldt dat dit Groot Keizersbier, Gouden Carolus genoemd naar de gouden munten van Keizer Karel, vooral bij de vossenjacht werd gedronken daar dit zowel de ruiters als de paarden in volle vuur bracht en ze deed galopperen zodat de jacht steeds in beste stemming verliep.
Intens en gebalanceerd herfstbockbier. Texels Bock is ongefilterd herfstbier en dankt zijn diepe robijnrode kleur en karamelachtige smaak aan 3 soorten cara-mout en geroosterd gerstemout. Een klein beetje gist onderin het vat zorgt voor een rijk en romig mondgevoel. (Alcohol 7,0%)
Texels bock: intens en gebalanceerd herfstbockbier